Voorwaarden cursussen

Aanmelden

Via de website kunt u zich aanmelden voor activiteiten. Na uw aanmelding ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail. Na uw aanmelding wordt er gekeken of er inderdaad nog plekken beschikbaar zijn. U ontvangt binnen enkele dagen verder bericht per e-mail. Pas dan is uw aanmelding definitief bevestigd.

(Aan)betaling

Na bevestiging van uw aanmelding vragen wij u een aanbetaling van €100,00 te voldoen binnen twee weken. Uiterlijk vier weken voor startdatum van de cursus vragen wij u het volledige bedrag over te maken.

Vervoer

U regelt uw eigen vervoer naar Château bon Ton. Er is voldoende parkeergelegenheid op locatie. Het is ook mogelijk om met het openbaar vervoer te komen. Het makkelijkste reist u vanuit Nederland met de TGV naar station ‘Gard du Nord’ in Parijs. Daar neemt u de trein naar Soissons, waar wij u in overleg kunnen ophalen.

Verblijf

Alle maaltijden (ontbijt, lunch, diner) en consumpties gedurende uw verblijf (exclusief sterke drank) zijn inbegrepen in het tarief.

Annuleren en overmacht

In het geval dat u door een situatie van overmacht niet meer in staat bent om deel te nemen aan een activiteit waarvoor u zich heeft aangemeld, kan in overleg worden gekeken naar eventuele (gedeeltelijke) restitutie van het bedrag dat u reeds betaald heeft.

In geval dat door een dergelijke situatie aan onze kant de cursus niet door kan gaan (zoals te weinig aanmeldingen, ziekte van de docent), nemen wij hierover zo snel mogelijk met u contact op en wordt uiteraard het door u betaalde bedrag teruggestort.